top of page
Els Marquesets

Qui som?

Els Marquesets som un tàndem creatiu i productora teatral formada pels actors, directors i dramaturgs Toni Sans i Rubèn Montañá. Ambdós som membres fundadors de la companyia EGOS teatre, amb la qual hem desenvolupat bona part de la nostra trajectòria professional com a creadors artístics des de l´any 2007.

Conjuntament hem escrit i produït els espectacles  EXQUISIT (estrenat al teatre Tantarantana de Barcelona), BABY BOOM! El musical del destape (coproducció amb EGOS teatre i estrenat al Teatre Gaudí Barcelona) i HAPPY LOVE O LOVE STORY? Monòleg per a una actriu i 38 figurants (estrenat al Maldà de Barcelona).

Hem escrit nombrosos textos teatrals a quatre mans, entre els que destaquen EL CRIM DE LORD ARTHUR SAVILE Un musical quiromàntic (EGOS teatre i Teatre Nacional de Catalunya - Premi Broadway World Spain 2012 a Millor Musical Original), LA CASA SOTA LA SORRA Un musical ensorrat (EGOS teatre i Teatre Nacional de Catalunya) i RUDDIGORE O LA NISSAGA MALEÏDA Una opereta sobrenatural, EGOS teatre - Premi de la Crítica de Barcelona 2007-8, Premi San Miguel de Fira Tàrrega 2008). 

 

Entenem la creació teatral com un tot. Ens agrada treballar i créixer amb cadascuna de les disciplines que conformen l´artefacte teatral assumint el repte d´una creació global. Una creació on tot influeixi i estigui influït per la resta d'elements des dels inicis del procés creatiu. En el nostre camí d´aprenentatge apostem pel poder atàvic de la fabulació. Ens interessa esprémer al màxim l´artefacte teatral prioritzant la voluntat d’explicar històries que posen el focus en aquells conflictes, dilemes i actituds que ens fan humans d’una manera profunda, universal i atemporal.

bottom of page