top of page

Toni Sans

Director, dramaturg i actor

DSC_5345 còpia 2.jpg
  • alt.text.label.Instagram

Llicenciat en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona.

És membre fundador de la companyia EGOS teatre on ha participat com a membre de l'equip creatiu de tots els seus espectacles. 

Dirigeix els espectacles EXQUISIT (Els Marquesets), BABY  BOOM! El musical del destape (Els Marquesets i EGOS teatre), EL DORMITORIO. Conferencia bailada (Vanesa Gálvez "La Lirio"), TOT ESPERANT EN WILL (EGOS petits. Premi FETEN Millor Espectacle Musical 2020), LA GRAN FUGA (Woodbeats), TENORS (Illuminati), HAPPY LOVE O LOVE STORY? (Els Marquesets), L´IMPRESARIO IN ANGUSTIE (Òpera Jove), IL CONVITO (Òpera Jove), EL SIRVIENTE AMOROSO (Caixa Escena), ENTREVISTA A LORCA (Caixa Escena), SIN SENTIDO (Caixa Escena), IRENA A LA GOLA DELS LLOPS (Gaia Contes Musicals) i L´HORA D´AMIA (Wonderful Kids).

És autor, juntament amb en Ruben Montañá, dels textos teatrals EXQUISIT (Els Marquesets), BABY  BOOM! El musical del destape (Els Marquesets i EGOS teatre), TOT ESPERANT EN WILL (EGOS petits)HAPPY LOVE O LOVE STORY? Monòleg per a una actriu i 38 figurants (Els Marquesets), L´ESQUELLOTADA (Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet), EL CRIM DE LORD ARTUR SAVILE Un musical quiromàntic (EGOS Teatre i Teatre Nacional de Catalunya. Premi Broadway World Spain 2021 a Millor Musical Original), LA CASA SOTA LA SORRA Un musical ensorrat (EGOS Teatre i Teatre Nacional de Catalunya), RUDDIGORE O LA NISSAGA MÏALEDA. Una opereta sobrenatural (EGOS Teatre. Premi de la Crítica de Barcelona 2007-8. Premi San Miguel de Fira Tàrrega 2008. Premi Guineueta 2008), EN JOAN SENSE POR. Un musical amb titelles que et traurà el singlot... hip? (EGOS petits. Premi Millor Espectacle La Mostra 2009. Premi Millor Espectacle de la 26ª Mostra Internacional de Titelles a la Vall d´Albaida. Premi Drac d´Or Ara Titelles, Ara Lleida i Drac d´Or de les Autonomies a la 20a Fira de Titelles de Lleida) i IRENA A LA GOLA DELS LLOPS (Gaia Contes Musicals); i de les novel·les LA MARANYOTA (Editorial Animallibres), EN BENJAMÍ I EL SEÀMFOR QUE MAI NO ES POSAVA VERD (Editorial Barcanova. Premi Guillem Cifré de Colonya 2016) i EN BENJAMÍ I LA BÚSTIA QUE ESCOPIA LES CARTES (Editorial Barcanova).

​És autor del conte ENTRI TOTIS HO APRIAREM (Ajuntament de Solivella i Diputació de Tarragona)

Com a actor participa a BURUNDANGA (Eixample Teatre), EXQUISIT (Els Marquesets -Teatre Tantarantana), BABY BOOM! El musical del destape (Els Marquesets i EGOS teatre -Teatre Gaudí Barcelona, Eixample Teatre i Nuevo Teatro Alcalá), LES TERESINES "PIM PAM PUM" (La Cubana - Catalunya Ràdio), ADIÓS ARTURO (LA Cubana - Teatre Coliseum de Barcelona, Teatro Calderón de Madrid i gira), GENTE BIEN (LA Cubana -Teatre Coliseum de Barcelona), L´ESQUELLA DE LA TORRATXA (EGOS teatre - Teatre Nacional de Catalunya i gira), EL CRIM DE LORD ARTUR SAVILE Un musical quiromàntic (EGOS teatre -Teatre Nacional de Catalunya, Teatro Fernán Gómez de Madrid i gira), LA CASA SOTA LA SORRA Un musical ensorrat (EGOS teatre -Teatre Nacional de Catalunya i gira), RUDDIGORE O LA NISSAGA MALEÏDA. Una opereta sobrenatural (EGOS teatre - Versus Teatre, Teatro Fernán Gómez de Madrid, Club Capitol de Barcelona i gira), EN JOAN SENSE POR Un musical amb titelles que et traurà el singlot... hip? (EGOS petits -Gira), EL EUNUCO (Teatro La Latina de Madrid i gira), GAUDÍ, el musical de Barcelona (Barcelona Teatre Musical) i al llargmetratge REC 3 Génesis (Filmax).

 

Participa com a ballarí de claqué als espectacles: TRAKATAP i EOOO! (Cia. Trakatap), BIG DRUMS i LA VIDA ÉS RITME (Cia. Camut Band), LUCES Y SOMBRAS i TAPÉ OLÉ  (Cia. Tap Olé).Tap Olé).

bottom of page